(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Ovocný koláč s čokoládou
Potřebné ingredience
1 prášek do pečiva,150 g pískového cukru, 5 vajec, 250 g polohrubé mouky ,ovoce (broskve a borůvky) 1 l mléka pudink v prášku, sušenky (BeBe) sirup, čokoláda na vaření
Postup přípravy
Ušleháme cukr s pěti vejci a přidáme polohrubou mouku a prášek do pečiva. Těsto položíme vymazaný a pomoučený plech. V troubě předehřáté asi na 180 stupňů pečeme asi 15 minut. Po vyjmutí a lehkém vychladnutí poklademe piškot ovocem (broskve a borůvky).
Z litru mléka uvaříme pudink, kterým přelijeme ovoce na piškotu. Na pudink naskládáme sušenky a zalijeme je sirupem rozředěným s vodou (cca 150 ml). V poslední fázi výtvor přelijeme poslední vrstvou: horkou čokoládou. Necháme zatuhnout.
Z litru mléka uvaříme pudink, kterým přelijeme ovoce na piškotu. Na pudink naskládáme sušenky a zalijeme je sirupem rozředěným s vodou (cca 150 ml). V poslední fázi výtvor přelijeme poslední vrstvou: horkou čokoládou. Necháme zatuhnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé